Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

 

 

 

Lilleman

 

 

      

Född: 5 maj 2004

 

Död: 3 maj 2011

 

 

E: Fredsduvans Gizmo
U: Alice 
Ras: St Bernhard/New Foundland

 Ad: UA  Hd: UA
 Hög: 79 cm
Vikt: 74,6 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tittar upp mot stjärnorna och tänker på dig. Jag fäller en tår och tänker på dig.

Mitt hjärta består av sorg och saknad. Mitt livs älskade ögonsten har försvunnit ifrån mig.

Livet utan dig är som livet utan luft. Jag känner mig inte hel utan dig.

Du finns alltid i mina tankar. Varje kväll kollar jag upp mot himlen och tänker på dig.

Jag saknar dig så.
 

Här skiljs våra vägar i livet den väg vi tillsammans fick gå. Jag tog aldrig nånting för givet min saknad känns smärtsam ändå.

 Du är för alltid en del utav mej som ledstjärnans ljus i natten. Jag tänder ett ljus som en hälsning till dej som en bro över mörka vatten.

  Du är för alltid en del utav mej så fjärran men ändå nära. En ängel ska bära min hälsning till dej du är alltid en del utav mej.

  Här skiljs våra vägar i livet ,men du lät mej tidigt förstå i stjärnorna står det visst skrivet tillsammans för alltid ändå.

 När natten så stilla sej sänker finns tystnadens tomhet hos mej. Åh likt den klaraste stjärnan som blänker så stark är min kärlek till dej...

 

När natten viskar kryper du tätt intill. Kan känna din mjuka päls mot min hud. Din kalla nos på min hals. Alltid vid min sida när vi gick igenom skog och mark. Kanske inte alltid vi drog åt samma håll. Men mot samma mål. Vid ett vägskäl i livet var vår väg inte den samma längre. Jag gjorde ett val. Men din plats fanns alltid kvar. Din vattenskål och din filt. Du rusade fram i livet och in i våra hjärtan. Allt för tidigt du försvann och blev ett stoft med tiden. En nallebjörn som gav mig så mycket glädje. Dina steg har stannat på vägen och tassavtrycken finns för förevigade i våra sinnen. En ny änglahund har tagit sin plats himlen.


Kommer aldrig att glömma dej min älskade själsfrände

 

.

Se Nyheter 29/4-17